10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG 

 • Jeg er venstrehendt og stolt av det. Mamma og de forsøkte å tvinge meg til å bruke høyrehånda når jeg var barn, men heldigvis til ingen nytte. 
 • Jeg er ganske overtroisk. Jeg så personer som egentlig ikke var tilstede rundt omkring som barn. 
 • Jeg er mørkeredd. Jeg liker ikke å sove alene. Jeg liker Iallefall ikke å ha en tå eller kroppsdel utenfor dyna hvis jeg først skal sove alene. Sånn i tilfelle en busemann kommer å kiler meg mens jeg sover eller noe sånt. 
 • Jeg har spilt klarinett i korps. Det var ikke en langvarig greie, men jeg har likevel gjort det. 
 • Jeg er totalavhengig av musikk. Det gjør livet mitt verdt å leve. Det vekker så ekstremt mange følelser i meg hvis jeg hører på den rette musikken. Det er deilig og noen ganger trist. 
 • Jeg er veldig familiekjær. Familien først. Alltid! 
 • Jeg kan bli eksplosiv hvis jeg først blir ordentlig sint. Sånn skikkelig sint. Da handler det som regel om at jeg blir ordentlig provosert. Det går heldigvis raskt over. 
 • Jeg liker ikke noe særlig av søtsaker. En gang i blant får jeg cravings, men det er sjelden. Liker ikke godteri, spiser sjelden kaker. 
 • Jeg er halv thailandsk og halvt norsk med svensk etternavn. Slå den du! 
 • Jeg har hotellromfetisj. Det betyr at jeg elsker hotellrom. Ingenting annet. 

2 Comments:

 1. Jeg vet ikke om jeg bør si dette til deg..
  Men jeg har i alle år vært redd for å stikke foten utenfor dyna sv damme grunn som deg. Tåler ikke et lite lufterom en gang (problem når det er varmt🙈). Det kommer an på hvor mørkeredd jeg er da, når jeg legger meg.

  Men uansett.. det som aldri skulle skje skjedde faktisk!!!! Og det var faktisk ikke ei tå som stakk utenfor..
  Vi hadde samme dag hatt en rens på huset med to gjenferd som måtte bort.. da jeg la meg den kvelden var jeg mørkeredd etter det jeg hadde opplevd. Bare mye inntrykk..
  Men det var stor aktivitet på rommet følte jeg. Følte det var noen der, hørte noen som gikk, og følte noen tok på dyna mi. Jeg tenkte at det var jeg som innbilte meg det. For jeg var jo mørkeredd og skapte fantasier, tenkte jeg. Og vi hadde nettop renset huset. Så det skulle ikke være noen der.

  Da skjedde det!
  En hånd stakk inn under dyna og tok meg på ryggen!!! Jeg er redd jeg får reaksjoner nå. Folk tror ikke på slikt og tror jeg er sprø eller bare dikter opp. Samme det! Dette skjedde!

  I alle år har jeg vært redd for å stikke ut en fot i en frykt for at noen skal ta på.. men nå vet jeg, at hvis de vil kommer de lett under dyna. Så det har ingenting å si.. drit i om dyna dekker..🙈

  Dagen etterpå kontaktet jeg dama som tok rensen. Hun fant ut at det var fars hjelper som ble igjen etter rensen for å passe på meg siden jeg var redd. Hun gikk rundt og strøk på meg. Da hadde jeg ikke fortalt at noen tok på dyna, eller at det føltes som om jegfikk små dytt den dagen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge