10 mammaer og 10 barn

Hei dere ! 

Tjohei og trallalalalei!

 Det ser virkelig ut som om sovingen til Lillebror begynner å bli mye bedre enn det har vært. Lite søvn og masse amming har det vært en ganske god stund, og nå så jeg meg bare lei av det. Jeg har vært så sliten, og hatt så lite overskudd. I tillegg har jeg vært mye dårlig i forbindelse med sykdommen. Dårlige prøver og kjipe nyheter. Så da var det bare å ta et tak i det, og nå ser det ut som om det har løst seg. Han har sovet mye mer på nettene nå, stort sett hele natta.
Dessuten slo han rekord i natt. Han la seg klokka syv igår kveld, våknet halv ni og var tørst, sovnet igjen, våknet deretter kvart på seks og fikk melk, og så sovnet vi faktisk til ni! Jeg ble helt stresset, men hadde så mye energi at jeg hoppet og danset rundt som en annen bie.

Idag har vi faktisk vært 10 mammer og 10 barn tilsammen i dette huset, for vi har nemlig hatt barseltreff. Hektisk og koselig.

Lillebror  er litt forskrekket på barseltreff. Her var det mange barn, og det var skummelt, men etterhvert veldig spennende. 

Jeg koste meg som bare det. Kjempe hyggelig å treffes, samles og være sosiale.

Lillebror var litt sliten etter treffet, men veldig blid. En liten powernap før middagen, var ikke å forakte. 
Nå får resten av familien spise litt kakerester her, og mor i huset slappe av. Eller planen er faktisk å farge håret, og ikke minst skrive middagsplan for neste uke. Tenkte jeg skulle prøve meg på det igjen. 
Kanskje det vil være av interesse og se hva vi har på menyen neste uke ? 

12 Comments:

 1. Huff lite søvn er sliitsomt!! Får håpe dagene blir bedre, svarresultatene blir bedre og at rutinene blir bedre :))

  Så ut som et koselig barseltreff! Og nydelige stoler du har skaffet deg! ELSK <3

 2. Huff, lite søvn er utrolig utmattende 🙁 Men det er godt han sov en stunnd nå da, så du fikk tatt igjen litt 😉

  Ser ut som dere har kost dere masse 🙂 Ha en super kveld videre 🙂

 3. Huff, vi har byttet vi da, haha. For her har Linnea begynt å våkne masse om natten:/ kjenner det tærer skikkelig på! Bra lille er snill med mammaen sin og sover bedre nå <3

  Veldig interessert i ukesmenyen siden vi skal ukehandle i morgen også! Publiser den gjerne så raskt som mulig 😉

 4. Så bra han sover bedre:) Hvorfor gir du han ikke mme visst du blir utkjørt? Det hjelper jo ofte å holde de mett hele natta:) Funket hvertfall her:)

  • Vel, hadde han likt MME hadde jeg selvfølgelig gitt han det. Vi prøver og prøver, man han brekker seg og spytter det ut som regel. Med Vesla funket det veldig bra å gi MME, men han her er liten og vanskelig 😉

 5. Ååå, Lillebror er bare så utrolig skjønn:)

 6. Håper du får sove godt leeeenge framover 🙂 Søvn er viktig !!
  Nydelige lillebror 🙂 Han er så skjønn !:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge