1 ÅR IDAG!

Hei dere ! 

For akkurat et år siden lå jeg på sykehuset, full av smerter. Dagen før ble jeg innlagt, siden det gikk hull på fostervannssekken. Jeg lakk fostervann som bare det, og Lillebror hadde ikke noe valg. Han måtte ut. Så det var igangssetting og modningstabletter. Bittesmå vonde rier i et døgn, før det endelig skjedde noe.

Dagen etterpå var det enda flere modningstabletter, og nå måtte det bare skje noe. Jeg var helt utmattet av smerter og lite søvn. Så begynte endelig selve fødselen å sette igang, for nå var jeg moden nok.
Det var uutholdelig vondt! Jeg husker tårene trillet nedover kinnene mine, for jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre lenger. Hvordan jeg skulle holde ut resten av det her.

Heldigvis gikk det fort, når det endelig var det igang. Klokka 10.45 fikk jeg komme inn til fødestuen, og klokka 11.12 var Lillebror ute. Det gikk SÅ fort. Jeg forstod ikke at han var ute en gang. Var bare helt i sjokk. 

Men dere kan tro Gubben og jeg var i lykkerus. Vi hadde fått en velskapt, bitteliten gutt med ti fingre og ti tær. Alt var perfekt, bare i miniatyr. Jeg følte meg bare så velsignet og heldig, som kunne få lov til å få to perfekte barn. Og jeg er fortsatt takknemlig! Det er ikke en selvfølge bare det. 
Idag skal Lillebror feires med en minibursdag. Til lørdag blir det en større bursdag med familie. 
Året har bare rast avgårde, etter at vi fikk Lillebror. Så det er helt utrolig at han allerede idag er ett år.
Du Lillebror, du Lillebror. Du har vært en hard nøtt, og er det litt fortsatt. En kar som er liten av vekst, men dog tar stor plass i huset. Han har en personlighet som er veldig sterk. Er ikke redd for noenting. Han har maur i blodet, og kan ikke sitte stille ( ihvertfall veldig sjeldent), til tross for dette er han også verdens største kosegutt også. 
Vi elsker deg, Lillebror.

GRATULERER MED DAGEN!

PS!
Sjekk ut innlegget jeg skrev fra sykehuset, for ett år siden HER.

14 Comments:

 1. Gratulerer til 1-åringen! Stor dag 🙂

 2. Gratulerer med dagen til lille gutt 🙂

 3. Gratulere så mye til lille skjønningen 🙂
  Kos dere på dagen hans 🙂

  Klem fra Camilla

 4. Fantastisk)))
  Gratulerer med lille skjønne Isak.
  Tenker han får en flott bursdag i dag,og til lørdag.
  Kos dere.

  Bjørg.

 5. Gratulerer så mye med 1åringen 🙂 Tiden går fort!

 6. Gratulerer så my med stor gutt,hipp hipp hurra 🙂

 7. Gratulerer så masse med 1-åring i hus! En sjarmerende 1-åring 😉
  Håper dere får en koselig dag, både i dag og på lørdag.
  Klem fra Christine

 8. Gratulere så mye med dagen, tenk at han har blitt så stor 🙂 Hilsen Trønderfrua 🙂

 9. Gratulere så mye med dagen store lille nydelige Isak:)

  Husker det som det var i går at dere dro avgårde;)

  Nyt dagen med feiring:)

  Klem naboen

 10. Gratulerer med dagen til skjønne lillebror 🙂
  Håper dere får en herlig dag sammen.
  Klem

 11. Gratulerer så mye med dagen til Lillebror! 🙂 Hilsen fra fast leser

 12. Gratulerer med dagen til lille Isak 🙂 Han ser ut som en skikkelig stor sjarmør 😉

 13. Gratulerer så mye til lillebror:D

 14. Gratulerer med dagen til lillebror. En sjarmør han der 🙂
  Er ikke lenge til min prins blir 1 år heller. Ja, tiden går virkelig fort…
  Kos dere med bursdagsfeiring! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge