1 – 2 – 3 hektisk

4 – 5 – 6 – dåp til neste helg ,

….og jeg har ingenting klart føler jeg. 

Jeg er egentlig kjempestresset. Neste søndag skal vi ha dåp her i huset, så det vil si at jeg kun har en uke til å ordne alt på. Egentlig har jeg ikke en uke en gang. Neste lørdag skal vi i bryllup ( dagen før dåpen), så dette blir veldig hektisk. 
Ikveld skal vi ha gjester, så jeg skal fikse litt mat og dessert. Før den tid MÅ jeg ut å handle inn til dåpen. Jeg har vært å tittet litt rundt, men finner ingenting av det jeg har sett for meg. Så ja, jeg har veldig dårlig tid. 

Jeg tenker at det får bli slik det blir. Er det noe jeg ikke rekker, eller noe jeg ikke får til som jeg har tenkt får jeg bare godta det. 
Heldigvis skal mamma hjelpe meg endel, og hun skal bli med meg ut etterpå også. 
Hva skulle man gjort uten mamma’n sin ? 
Finner jeg noe, skal jeg vise dere litt av det til dere. 
Ha en fin lørdag ! 

2 Comments:

  1. Flinke og gode mammaer er gull verdt <3 Lykke til med shoppingen,sikker på at dere finner noe 🙂

  2. Det går nok så bra skal du se 😉 Lykke til <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge